Terzić: Olimpijakosu sve najbolje, ali želimo pobedu!

Autor:

Sport

01.10.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je "bratski" susret sa Olimpijakosom u Ligi šampiona prilika da klubovi ojačaju odnose.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Jasna poruka

Čelnik Zvezde podsetio je da su veze dva kluba značajne i da su počele pre više od tri decenije, da je prijateljstvo utemeljeno na povezanosti između srpskog i grčkog naroda, ali i da i klubova sa istim bojama i razmišljanjem.

- Iskreno se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba i šansa da naše bratske odnose podignemo na još viši nivo - rekao je Terzić za grčki "Sport24".

Terzić isto tako govori i da su odnosi rukovodstava klubova prijateljski, a posebno prvog čoveka Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa i njega.

Kada je reč o utakmici, Terzić kaže da će timovi na terenu dati maksimum kako bi pobedili.

- Odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje kako bi izašli kao pobednici. Igra se za bodove, značajna finansijska sredsta i slavu u Ligi šampiona.

Veliki respekt dao je Olimpijakosu, uz reči da je formirao možda i najbolju ekipu u poslednjoj deceniji.

- Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba nastaviće da živi još jače - zaključio je on.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Olimpijakos igra se večeras na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading