Zvezdina fondacija kupila mini bus za Omladinsku školu!

Autor:

Sport

03.01.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdina fondacija ostvarila je prvu veliku kupovinu obezbedivši mini autobus od 35 mesta za potrebe Omladinske škole.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Ilustracija

Fondacija Crvene zvezde koja se finansira isključivo od članarina koje klub ostvaruje uspela je posle kratkog perioda značajno da doprinese kvalitetu rada Omladinske škole, što je i primarni cilj, kupovinom mini autobusa koji će mlađe selekcije koristiti za putovanja kako u Srbiji, tako i inostranstvu.

Fondacija je i do sada podržavala i pomagala socijalno ugrožene članove Omladinske škole i veterane tako što im je obezbeđivala put na treninge. Ovo je pokazatelj da nedavno promenjeni sistem po kome se fondacija finanstira od sredstava članarine daje rezultat.

Kako je pre Nove godine u svom obraćanju navijačima prezentovao predsednik Svetozar Mijailović, Crvena zvezda već ima preko 27.000 članova, a od toga 13.000 sa plaćenom članarinom, a sredstva od članarina su upotrebljena za ono što je u ovom času najneophodnije.

Ovim putem , klub je pozvao sve zvezdaše da nastave sa aktivnim učlanjenjem kako bi došli do cifre o kojoj svi sanjamo, a to je – 50.000 članova. Zvezdina fondacija će nastaviti da funkcioniše kao i do sada krajnje transparentno i da pomaže Omladinsku školu i veterane što je i pokazala ovim gestom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading