Suma: Zvezda mi dala mnogo bolju ponudu, ali nisam hteo da razočaram navijače Partizana!

Autor:

Sport

06.01.2020

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sejduba Suma je bio interesantan fudbaler i Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Veran Partizanu

Milošević ga letos nahvalio, sad gleda kako da se rastane s njim, 300.000 evra za novi preokret!

Verovali ili ne, većina fudbalera koji danas nastupaju za Crvenu zvezdu ili Partizan su bili interesantni za oba kluba imajući u vidu da je danas skauting na veoma visokom nivou i da beogradski večiti ne zaostaju.

Jedan od fudbalera koji su bili interesantni i jednom i drugom timu bio je Sejduba Suma, Gvinejac koji sada nastupa za Partizan.

- Pratio sam Partizan, znao sam da izgraju stalno u Evropi, to me je motivisalo, gledao sam razne klipove sa derbija. U glavi sam odmah odabrao da je Partizan moja budućnost. Mnogi su mi već tada svakodnevno pisali da dođem u ovaj klub. Kada sam odlučio da dođem u Partizan, više nije bilo premišljanja.

U poslednjem trenutku se pojavila Zvezda, njihov čovek je došao u Bratislavu. Osoba sam sa karakterom, kada nešto kažem, tako je. Ničim ne bi moglu da me ubede. Došli su u poslednjem trenutku što znači da nije postojalo objektivno interesovanje. Nisam želeo da razočaram navijače Partizana, iako je Zvezdina ponuda bila mnogo bolja! Želim nešto ili ga ne želim, tako je kod mene uvek. Ako sam rekao da želim u Partizan, onda to više niko i ništa ne može da promeni. Nebitno je i da su nudili pet miliona, a Partizan deset puta manje. Za mene je reč sve, a tada sam rekao Partizanu da dolazim - rekao je Suma za "Novosti".

Suma trenutno ima najveću vrednost otkada igra fudbal zahvaljujući sjajnoj sezoni za njega, na 31 meču je upisao 13 golova i dodao 9 asistencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading