Madriđani se prošetali Saragosom za četvrtfinale Kupa kralja: Jović u velikom problemu!

Autor:

Sport

29.01.2020

22:26 >> 22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Valensije i Viljareala, večeras smo dobili i još dvoje četvrtfinalista španskog Kupa kralja. To su: Real Sosijedad i Real Madrid. Naravno, u centru pažnje bila je utakmica u Saragosi, gde je Real Madrid ubedljivo slavio sa 4:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Madrida

Naš reprezentativac Luka Jović je bio u startnoj postavi, na terenu je proveo 73 minuta, ali mu ni to nije bilo dovoljno za postizanje pogotka.

Real je poveo već u šestom minutu, kada je Varan pogodio posle kornera Tonija Krosa, a nemački vezista bio je asistent i kod drugog gola, kada je mrežu Saragose zatresao Lukas Vaskez - 0:2.

 

 

U nastavku, Vinisijus Žunior je u 72. minutu postigao treći gol za Real, a konačan rezultat postavio je Karim Benzema u 79. minutu, samo šest minuta pošto je ušao u igru umesto Luke Jovića.


Za to vreme, Sosijedad je na svom terenu savladao ekipu Osasune rezultatom 3:1.

Dvostruki strelac bio je 20-godišnji Šveđanin Aleksander Isak, a uz njega trijumfu domaćina doprineo je i Martin Odegard, strelac drugog gola u 61. minutu.

Jedini gol za Osasunu postigao je Kartona u 36. minutu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading