Gvardiola daje mnogo para za igrača Auzburga

Autor:

Sport

19.12.2017

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gvardiola želi po svaku cenu da na zimu angažuje alternativu za povređenog Benjamina Mendija, a izbor je izgleda pao na 24-godišnjeg Nemca Filipa Maksa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Maks na meti je Sitija

Mančester Siti već je slao skaute da gledaju Filipa Maksa, a kako je ovaj podizao formu konstatno, oni su bez svake sumnje bivali samo "naduvaniji". Menadžer nemačkog igrača Štefan Rojter nije potvrdio da mu se bilo ko iz Sitija javljao, međutim...

- Ako do mene dođe neka zanimljiva ponuda, uvek sam govorio, možemo da razgovaramo. Ukoliko ima smisla, posao je moguć. Ipak, obeštećenje je nešto što ne zavisi od nas - rekao je Rojter.

Maks ima čvrst ugovor do 2022. i Augzburg će insistirati na velikoj cifri, u to nema sumnje, ali isto tako nema sumnje da Siti može da plati koliko god da Nemci budu tražili. Primera radi, a i radi reda veličina, pre tri godine Augzburg je prodao beka Rahmana Babuu Čelsi za 20.000.000 evra. Momak iz Gane, pritom, nije imao ni približnu statistiku, niti se, a to je veoma važno, radilo o reprezentativcu Nemačke i verovatnom putniku na Mundijal, piše Mozzartsport.

Ono što i te kako ide u prilog Pepu Gvardioli i Siti jeste činjenica da Augzburg ove sezone nije igrao Evropu, pa bi Maks bez problema moga da bude registrovan i za Ligu šampiona od proleća. A to nije mala stvar, ako se zna da levi bok trenutno pokriva Fabijan Delf,silom prilika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading