Bivši igrači veruju u Partizan: SAMO HRABRO, MOŽE I 1:0!

Autor: Sportski žurnal

Sport

15.02.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaleri Partizana složili su se u izjavama za "Sportski žurnal" da crno-beli mogu da eliminišu Viktoriju u 1/16-finala Lige Evrope, a da ključ leži u činjenici da se u prvom meču ne primi gol.

RepublikaFoto: youtube.com/RadioSarajevo
Ješić: Pobeda bez primljenog gola olakšava revanš

Nekadašnji igrač i trener kluba iz Humske Miodrag Ješić rekao je za "Žurnal" da je i 1:0 rezultat koji garantuje velike šanse za plasman u osminu finala Lige Evrope.

- Voleo bih da bude 1:0 ili još bolje - svaka pobeda bez primljenog gola! Česi bi u revanšu morali da se otvore, napadu, što bi odgovaralo Partizanu da iz kontri ugrozi njihov gol - smatra Ješić, koji poručuje da će biti u Humskoj na utakmici.

Slično pričai Dragi Kaličanin, nekadašnji neumorni as Partizana.

- Voleo bih da ne primimo gol. Ako pitate, najbolji rezultat bi bio 1:0. Verujem da crno-beli napadačkom igrom i pred našim navijačima mogu da nadvise goste. Samo momci da u meč uđu bez straha. Znaju da igraju fudbal, ovakve utakmice podižu adrenalin i od igrača prave asa - istakao je Kaličanin.

Bivši golman Blagoje Istatov kaže da je optimista pred duele sa Česima i da čvrsto veruje u ono što Miroslav Đukić radi.

- Biće večeras i bolje nego što mislim. Živi bili pa videli, a preostaje i revanš. Pobeda bez primljenog gola povećava šanse za prolaz, a optimizam zasnivam na verovanju u rad Miroslava Đukića, dobrog čoveka i odličnog trenera. Zna Đuka posao, za ovo kratko vreme vidi se njegov trenerski rukopis - poručio je Istatov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading