Ovo više nema smisla: BAJERN OTIMA DORTMUNDU JOŠ JEDNOG IGRAČA!

Autor:

Sport

24.02.2018

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Nemačke Bajern iz Minhena nastavlja da "čerupa" konkurente. Već dugo Bavarci nemaju pravog rivala za titulu u Bundesligi, a ako ovako nastave da odvode najbolje fudbalere iz drugih timova nemački šampionat još dugo neće biti neizvestan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pulišić je velika želja uprave Bajerna

Prema poslednjim informacijama, Bajern bi mogao da preotme talentovanog 19-godišnjeg Kristijana Pulišića Borusiji iz Dortmunda na leto i tako nanese "Milionerima" još jedan ozbiljan udarac nakon uzimanja Gecea, Humelsa, Levandovskog...

Bavarci traže naslednika na krilnim pozicijama za Robena i Riberija, koji su već u poznim igračkim godinama, a Pulišić im je trenutno na vrhu liste želja.

Pulišića posebno žele Liverpul i Mančester junajted, Borusija ga neće spustiti ispod 100 miliona evra, jer izgleda da je to danas početna cena za sve igrače na tržištu.

Već dugo se pominje i odlazak Džejmsa Rodrigeza nakon samo jedne sezone u klubu, a ukoliko se to zaista i dogodi, Bajern će lako moći da isplati traženu sumu iz klauzule Dortmundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading