Rajola flertuje sa Napolijem zbog Balotelija

Autor:

Sport

03.03.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Marija Balotelija Mino Rajola smatra da bi on bio savršeno pojačanje za italijanski Napoli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

Baloteliju na kraju sezone ističe ugovor sa francuskom Nicom, a još u januaru se spekulisalo da bi mogao da se vrati u Seriju A i to da pređe upavo u redove tima iz Napulja. Rajola je skoro izjavio kako Baloeli vredi minimum 100 miliona i da je pričao sa velikim italijanskim klubovima - izuzimajući Milano.

Bivši reprezentativac Italije postigao je 22 gola u svim takmičenjima u proteklih sezonu i po, nakon što se godinama mučio u Liverpulu i Milanu.

- Jasno je da će ko god uzme Balotelija dobiti ga za džabe. Ja da sam u Napoliju, odmah bih ga uzeo, on je jedan od najboljih napadača na tržištu. Bilo bi mu idealno kod Mauricija Sarija. On je eksplozivan na terenu, a napredovao je i u svom ponašanju. Napoli bi bio sjajan za igrača njegovih karakteristika i karaktera. Igrači se plaše da dođu u Napulj, ali on ne. Mario se ne bi mučio zbog očekivanja navijača, već je igrao za najveće klubove na svetu. Strastveni navijači mu samo prijaju, kao Zlatanu Ibrahimoviću- rekao je Rajola. 

Napoli je lider Serije A, na dobrom je putu da okonča dominaciju Juventusa na Apeninima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading