ČELSI U POTRAZI ZA POJAČANJIMA! Petroviću stiže JAKA konkurencija!

Autor:

Sport

28.02.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Stamford bridža dovodi još jednog golmana.

ČELSI U POTRAZI ZA POJAČANJIMA! Petroviću stiže JAKA konkurencija!

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović

Fudbaleri Čelsija ne prolaze kroz najsjajniji period ove sezone, a interesovanje kluba za pojačanja nije se zaustavilo samo na londonskom klubu.

Naime, "plavci" su nedavno poraženi od Liverpula u finalu Liga Kupa (0:1) posle produžetaka, što je dodatno naglasilo potrebu za osveženjem igračkog kadra.

Među pozicijama koje zahteva pojačanje jeste mesto golmana, na kojoj suvereno vlada srpski reprezentativac Đorđe Petrović. Otkako je stao "ispred crte" tima sa Stamford Bridža, pokazao se kao sjajno rešenje.

 

 

Ipak, klub je odlučio da potraži još jednog vrhunskog golmana kako bi ojačao konkurenciju na ovoj poziciji.

Na listi želja londonskog kluba nalazi se Diant Ramaj, čuvar mreže Ajaksa iz Amsterdama, koji je prethodno branio za Ajntraht. On je privukao pažnju velikih klubova poput Mančester junajteda i Arsenala svojim impresivnim nastupima i sigurnošću na golu.

Dolazak ovog talentovanog čuvara mreže mogao bi značajno da unapredi konkurenciju među golmanima u Čelsiju. Nije tajna da su i drugi klubovi poput ekipa sa Old Traforda i Emirejtsa zainteresovani za njegove usluge.

"Plavci" su trenutno na 11. poziciji tabele Premijer lige sa 35 bodova, čak 12 koraka zaostaju za gradskim rivalom Totenhemom, poslednjem na mestu koje vodi u Evropu naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading