SKANDALOZNO! Navijači Hajduka postavili UŽASAVAJUĆI transparent i izazvali HAOS na tribinama! (FOTO)

Autor:

Sport

28.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi ispad navijačke grupe Torcida.

SKANDALOZNO! Navijači Hajduka postavili UŽASAVAJUĆI transparent i izazvali HAOS na tribinama! (FOTO)

Foto: Profimedia/AFP

Navijači Hajduka - popularna "Torcida"

Nakon nedavnog meča Hajduka i Varaždina, navijači splitskog kluba "Torcida" oglasili su se povodom kontroverznog suđenja koje je ostavilo gorak ukus u ustima svih ljubitelja fudbala.

Utakmica je završena nerešenim rezultatom (1:1), ali ono što je izazvalo najveću pažnju jeste snimak komunikacije glavnog sudije i VAR arbitra nakon gola postignutog za Varaždin.

Na snimku se jasno čuje kako glavni sudija nije konsultovao VAR sobu zbog spornog duela, a gol je na kraju ipak priznat. Ova činjenica izazvala je bes navijača Hajduka, ali i kluba samog.

 

 

Predsednik Hajduka, Lukša Jakobušić, zatražio je objašnjenje od šefa sudijske komisije Bruna Marića, koji je kasnije održao konferenciju i tvrdio da su sve odluke ispravno donesene. Međutim, takve tvrdnje naišle su na revolt navijača, što se manifestovalo kroz oštru reakciju Torcide.

Torcida je postavila morbidan transparent sa odsečenom glavom Bruna Marića, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo i protestujući protiv suđenja na pomenutom meču. Njihova objava na društvenim mrežama jasno osuđuje postupke sudijske komisije, nazivajući ih "skandaloznim koktelom neznanja, podlosti i kriminala na svim nivoima".

Navijači su oštro reagovali na konferenciju Bruna Marića, ističući da pokušaji izmanipulacije i prevare javnosti neće proći nekažnjeno. U objavi Torcide stoji da će vojska navijača stati u odbranu Hajduka i njegovih interesa, jasno pokazujući svoju odlučnost u borbi za fer i poštenu igru.

Splićani se trenutno nalaze na drugom mestu šampionata, sa bodom manje od Rijeke i dva više od Dinamo Zagreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading