BEŽI IZ AZIJE: Sergej se vraća u Evropu! Velikan želi Srbina!

Autor: P. Z.

Sport

01.03.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milinković-Savić na pragu giganta.

BEŽI IZ AZIJE: Sergej se vraća u Evropu! Velikan želi Srbina!

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić

Italijanski mediji su nedavno preneli informaciju da je Sergej Milinković-Savić na meti Intera, ali sada donose vest da bi popularni SMS mogao da promeni kurs i pređe u redove Juventusa.

Prema navodima tamošnjih novinara, reprezentativac Srbije, iako zarađuje impresivnu sumu novca u Al Hilalu, izražava želju da se vrati u Evropu. Postoje spekulacije da bi Juventus mogao da se uključi u trku za ovog talentovanog vezistu.

Republika

Foto: Profimedia

Sergej Milinković-Savić

"Kalčomerkato", poznat list iz Italije, prenosi da Juventus pokazuje interesovanje za dovođenje Sergeja Milinković-Savića u svoje redove. "Stara dama" vidi ovog fudbalera kao potencijalnu zamenu za suspendovanog Pola Pogbu, a povratak popularnog SMS-a u Seriju A mogao bi da donese dodatnu dinamiku i kvalitet ekipi.

Ukoliko se transfer Sergeja Milinković-Savića ostvari, dobili bismo pravu srpsku koloniju u Torinu, pošto crno-beli dres već nose Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Što se Vlahovića tiče on bi uskoro trebalo da produži ugovor sa "bjankonerima", dok za Kostića postiji šansa da krene put Saudijske Arabije, gde je Al Ahli zainteresovan za njega.

Podsetimo, Milinković-Savić je prošlog leta posle osam godina napustio Lacio i preselio se u Aziju. Otkad je stigao u Al Hilal, gde mu je saigrač Aleksandar Mitrović, SMS je odigrao 25 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je deset golova i imao je šest asistencija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading