HEJ, PAVKOV! Napadač Čuke srušio Napredak golom u finišu! RAZGRNUO TROJICU! Trebalo mu samo OSAM MINUTA!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Banovom Brdu završeno 2:1.

HEJ, PAVKOV! Napadač Čuke srušio Napredak golom u finišu! RAZGRNUO TROJICU! Trebalo mu samo OSAM MINUTA!

Foto: Starsport

Milan Pavkov je junak Čukaričkog!

Napadač koji je nedavno stigao iz Kine postigao je gol odluke za "brđane", koji su na svom terenu savladali Napredak 2:1.

Pavkov je bio strelac pobedonosnog pogotka u 89. minutu meča. Na Banovom Brdu svedočili smo preokretu. Gosti iz Kruševca poveli su golom Bastajića u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. Ali, domaći su već u 48. minutu stigli do izjednačenja preko Miladinovića, da bi Pavkov izrastao u apsolutnog junaka meča. Ujedno, bio je to njegov debi u novom klubu!

Milanu Pavkovu, zanimljivo, bilo je dovoljno samo osam minuta na terenu za povratnički prvenac u Superligi Srbije, pošto je prethodno u 81. minutu zamenio Milojevića. Odlično se snašao Pavkov među trojicom štopera gostiju i doneo tri važna boda za Čukarički u nastavku sezone i borbi za Evropu. "Brđani" su trenutno četvrti tim elitnog srpskog fudbalskog ranga sa 38 bodova, dok je Napredak na desetom mestu superligaške tabele sa 28.

"Čarapani" će u narednom kolu takođe imati težak žadatak. Na kruševački Stadion Mladost stiže vice-prvak države TSC. Meč je na programu 9. marta od 16 časova. Čuka, sa druge strane, putuje na megdan Mladosti u Lučanima istog dana i u istom terminu.

Što se tiče Pavkova, snažni napadač slovi za jednog od najvećih miljenika navijača Crvene zvezde u novijoj istoriji kluba. On je za crveno-bele odigrao 152 meča i postigao je 59 golova, od kojih su neki epski.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading