SKANDAL U BARSELONI: Đerar Pike ŽESTOKO NAPAO predsednika kluba!

Autor:

Sport

04.03.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji defanzivac kluba iz Katalonije nije štedeo reči.

SKANDAL U BARSELONI: Đerar Pike ŽESTOKO NAPAO predsednika kluba!

Foto: Wikipedia,Tanjug/AP, Shutterstock

Fudbalski klub Barselona ima ogromnih finansijskih problema, a to se odražava i na rezultate tima.

Iako Barselona ima šansu da se plasira u polufinale Lige šampiona (prvi meč osmine finala sa Napolijem završen je rezultatom 1:1), ne cvetaju im ruže u domaćem šampionatu gde zauzimaju treću poziciju iza Real Madrida i Đirone.

Niko ne zna koliko tačno Barselona duguje, ali je situacija alarmantna i toga je svestan i Đerar Pike, bivši fudbaler i legenda španskog giganta, koji je oštro kritikovao prvog čoveka kluba Đoana Laportu.

Republika

Foto: Tanjug

Đoan Laporta

 

- Ono što ljudi želje jeste da znaju istinu, pravo stanje u Barseloni i da se suoče sa njom. Ako je realnost ‘takva i takva’, onda treba da se i kaže kakva je. Ne možete da dajete lažnu nadu, da prodajete maglu i kažete: "Osvojićemo Ligu šampiona". A, zapravo nemate novca da biste se takmičili. Ne znam kakva je trenutno situacija u klubu, ali mislim da bi članovi voleli da znaju istinu - rekao je Pike, pa nastavio u istom tonu:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike u dresu Barselone

 

- Ako klub zaista nema ni peni, šta možete da uradite? Potpisaću Halanda jeste totalno kul, ali kako to da uradite? Ne kažem to zato što se sada pojavila ta glasina. Kao što kažem Haland, mogao bi i Mbape. Moraš da budeš realan i sagledaš stvari koje se dešavaju oko tebe. Članovi kluba su kroz istoriju uvek bili tu.

Jedino rešenje po mišljenju bivšeg defanzivca je potpuni zaokret u poslovanju i okretanje omladisnkom pogonu.

- Treba da verujemo ljudima iz La Masije, dobri su i talentovani. Vredno rade i treba sa njima pokušati da se osvoji liga - zaključio je Pike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading