SKANDAL PRED BARSIN MEČ U LIGI ŠAMPIONA! Ko LAŽE OKO GODIŠTA najmlađeg debitanta?!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polemika na mrežama.

SKANDAL PRED BARSIN MEČ U LIGI ŠAMPIONA! Ko LAŽE OKO GODIŠTA najmlađeg debitanta?!

Foto: Tanjug/AP

Robert Levandovski, Đordi Alba i Gavi

Barselona se sprema za ključnu utakmicu protiv Napolija večeras u 21 čas u revanšu osmine finala Lige šampiona, s obzirom da su timovi egal posle 1:1 u prvom susretu u Napulju. Tim predvođen Ćavijem Hernandezom teži da se plasira u četvrtfinale i održi nade za trofej, pošto nema dobar položaj u domaćoj ligi, uz raniju eliminaciju iz Kupa kralja.

Usred opšte mobilizacije u Kataloniji, društvene mreže su preplavljene pričom koja dovodi u pitanje uzrast Lamina Jamala (16), talentovanog igrača koji je ujedno i najmlađi debitant u istoriji kluba. Pojedine tvrdnje, posebno od strane navijača Reala iz Madrida, sugerišu da je Barselona slagala o Jamalovim godinama, navodeći da bi on mogao biti 18 ili čak 20 godina star.

Foto: FK Barselona

Lamin Jamal

Kontroverza je dobila na značaju nakon što su se pojavili navodni dokazi. Ispostavilo se da je reč o fotošopiranim novinskim isečcima iz sezone 2015/16 koji su se delili po mrežama. A, plasirali su ih navijači najvećeg rivala Real Madrida.

Takođe je i X na kojem je objavljena fotografija objavu označio kao lažnu vest. Priča se masovno proširila među evropskim fudbalskim fanovima, a navijači Barcelone kao dokaz odgovorili su sa video-klipom iz 2020. godine koji uverava da je u pitanju dečak, a ne neko sa 15 ili 16 godina kako tvrde navijači Reala.

U isto vreme na programu je i drugi revanš meč osmine finala Lige šampiona. Na Emirejts stadionu u Londonu Arsenal će dočekati Porto, a prenosi su na kanalima televizije Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading