SKANDAL O KOME BRUJI REGION! Hrvati se OBRUKALI kao nikad! Žena NASRNULA na sudiju, pomoćnik ga POČASTIO sočnom PSOVKOM! Ni majku mu NIJE POŠTEDEO!

Autor:

Sport

16.03.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena na utakmici Hajduka i zagrebačke Lokomotive.

SKANDAL O KOME BRUJI REGION! Hrvati se OBRUKALI kao nikad! Žena NASRNULA na sudiju, pomoćnik ga POČASTIO sočnom PSOVKOM! Ni majku mu NIJE POŠTEDEO!

Foto: YouTube/Printscreen/ULTRAS ATMOSFER

"Torcida" na "Poljudu" tokom derbija Hajduk - Dinamo (1:1)

Fudbaleri splitskog Hajduka su poraženi na Poljudu od Lokomotive iz Zagreba rezultatom 0:2, ali utakmica je ostala u senci skandala koji se desio posle okršaja.

Splitski "beli" su porazom sami sebi zakomplikovali borbu za šampionsku titulu, pošto im Rijeka beži čak četiri boda, a Dinamo može da ih preskoči ukoliko savlada u dva meča koja još nisu odigrali.

Nije Hajduk imao sreće, pošto je veoma rano ostao sa desetoricom fudbalera, jer je Dino Mikanović dobio crveni karton, a to je posebno zasmetalo i svima na stadionu.

Foto: Profimedia/AFP

navijači Hajduka

Delegat utakmice Ivan Jurina je otkrio u svom izveštaju da je ovaj sudija napadnut nakon meča u svlačionici.

- Ponašanje domaće klupe većim delom meča je bilo vrlo bučno, a kada je označen kraj prvog poluvremenu, Dragan Blatnjak, pomoćni trener Hajduka,, prilikom izlaska s tereba je zbog prigovora sudiji prvo opomenut, te odmah potom zbog prigovora dobio i crveni karton. Tada je počeo da ga vređa sa 'P...a ti materina, videćeš u tunelu, j...m ti mater'. Isto tako, nakon ovog incidenta u tunelu je nepoznata žena gurnula glavnog sudiju u grudi, te mu otkinula sprej i bacila ga na pod - stoji u izveštaju ovog delegata.

Na sve to, delegat je napomenuo da je Pajač sjajno odradio sudijski posao u ovoj utakmici i da nema nikakvu zamerku na njegov rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
vajar

08.04.2024 20:39

navijaci divljaci na cijelom balkanu