KAKVE REČI: Dušan Tadić ISHVALIO Petrovića! Da li je Srbija dobila NOVU "JEDINICU"!?

Autor:

Sport

17.03.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "orova" ne krije oduševljenje svojim drugom iz reprezentacije.

KAKVE REČI: Dušan Tadić ISHVALIO Petrovića! Da li je Srbija dobila NOVU "JEDINICU"!?

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković biće na slatkim mukama pred Evrospko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta, jer posle dugo vremena može da računa na tri čuvara mreže svetske klase.

Đorđe Petrović je prvi golman Čelsija, Vanja Milinković-Savić je standardan u Torinu, dok Predrag Rajković fenomenalno brani za Majorku.

Vanja Milinković-Savić je prvi golman Srbije, a to bi moglo i da se promeni.

Kapiten "orlova" Dušan Tadić govorio je o Đorđu Petroviću u superlativima, a kako kaže Duća, ne bi ga iznenadilo da upravo on postane "jedinica" Srbije.

- Petrović je top kandidat da brani na Evropskom prvenstvu. Nalazi se u najužem izboru. Milinković-Savić je odlično branio, ali Srbija ima nekoliko fantastičnih golmana. Tu su i Đorđe Petorvić, Predrag Rajković, Mile Svilar... - objasnio je Tadić za "Saut London pres". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đorše Petrović

 

Zanimljivo je da je Ajaks želeo da dovede Petrovića u vreme dok je Tadić nastupao u tom klubu:

- Odmah sam na treningu video koliko je dobar golman. Takođe sam vrlo brzo ocenio da je odličan momak i veliki profesionalac. Zbog svega navedenog, nisam bio iznenađen kad sam ga video da brani u Čelsiju, jer svojevremeno, dok sam bio u Ajaksu, razmatrao je sportski sektor da ga dovede - rekao je Tadić.

Robert Sančez se oporavio od povrede, ali Petrović i dalje ima prednost u londonskom klubu:

- Sećam se da su me tada pitali za njega. Bio je na listi svih najboljih evropskih klubova i nije slučajnost što je sada broj jedan u Čelsiju. Verujem da i nakon Sančezovog povratka može da zadrži svoje mesto, jer kad golmani lepo iskoriste šansu, ne daju je nikom - zaključio je Tadić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading