GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Nove INFORMACIJE o povredi Saldanje! Isplivalo koliko će ODSUSTVOVATI!

Autor:

Sport

22.03.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih odsustvuje

GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Nove INFORMACIJE o povredi Saldanje! Isplivalo koliko će ODSUSTVOVATI!

Foto: Starsport

Nema kraja problemima Partizana pred nastavak sezone u Superligi Srbije!

Taman kad se pomislilo da će reprezentativna pauza biti iskorišćena za oporavak Mateusa Saldanje, usledile su najnovije informacije o brazilskom napadaču.

Najbolji igrač crno-belih će najverovatnije biti odsutan iz prvog tima mesec dana, dok je do sada već propustio dve utakmice.

Prema informacijama koje ima PGS.news, najbolji fudbaler crno-belih će morati na pauzu zbog povrede butine, a ovakav epilog se neće svideti grobarima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Istovremeno, ovaj izvor navodi da je u Beograd stigao brazilski stručnjak koji će sa Saldanjom raditi po specijalnom programu, te da se radi o obimnoj povredi zadnje lože od tri centimetara na zadnjoj strani butine.  

Brazilac  je ove sezone na 28 nastupa postigao 17 golova, posebno je bio vredan njegov pogodak na nedavno odigranom 172. Večitom derbiju protiv Crvene zvezde (2:2) kada je zaigrao uprkos povredi.

Remijem u tom duelu i porazom od kruševačkog Napretka u Humskoj, izabranici Igora Duljaja su u poslednje dve utamice uspeli da prepuste večitom rivalu Crvenoj zvezdi lidersku poziciju na tabeli nacionalnog šampionata i sada imaju četiri boda zaostatka (60) u odnosu na klub s Marakane (64).

Mateus Saldanja je ove sezone uz Aleksandra Jovanovića verovatno i najbolji fudbaler "parnog valjka", međutim Brazilac je zbog povrede propustio poslednje dve utakmice protiv Napretka i Mladosti, gde su crno-beli osvojili samo bod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading