NEMILOSRDNI JOVELJIĆ! Srbin u BRUTALNOJ formi! Ima 5 od 5! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji napadač Crvene zvezde blista "preko bare".

NEMILOSRDNI JOVELJIĆ! Srbin u BRUTALNOJ formi! Ima 5 od 5! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Srpski fudbaler Dejan Joveljić postigao je pet golova na prvih pet utakmica u američkoj MLS ligi, izjednačivši se sa Brajanom Mekbrajdom po broju pogodaka na početku sezone.

Njegov tim, Los Anđeles Galaksi, ostvario je veliku pobedu nad Kanzas sitijem rezultatom 3:2, a nekadašnji napadač Crvene zvezde je bio jedan od ključnih igrača u ovom trijumfu.

Kanzas siti poveo je golom Nemanje Radoje, bivšeg asa Vojvodine i svojevremeno reprezentativca Srbije, koji je postigao svoj prvenac u MLS ligi.

Prednost Kanzasa udvostručena je u nadoknadi vremena prvog poluvremena, kada je Agada postigao drugi gol za svoj tim, ostavljajući Los Anđeles Galaksi u zaostatku od dva gola (0:2).

U drugom poluvremenu usledila je potpuna dominacija Los Anđeles Galaksija. Zavalete je uspeo da smanji zaostatak na 2:1 u 72. minutu, a samo tri minuta kasnije Dejan Joveljić postigao je gol, donoseći izjednačenje svom timu.

Konačnih 3:2 postavio je Marko Delgado u 80. minutu, čime je Los Anđeles Galaksi ostvario spektakularnu pobedu nad Kanzas sitijem.

Dejan Joveljić nastavlja da impresionira svojim igrama u MLS ligi, a njegovi golovi i doprinos timu Los Anđeles Galaksija preporuka su selektoru "orlova" Draganu Stojkoviću Piksiju da mu u nekim narednim akcijama srpske reprezentacije ukaže šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading