PRVO OGLAŠAVANJE MANDARIĆA! Evo zašto ŽELI da uđe u Vojvodinu i OPROBA se u srpskom fudbalu!

Autor:

Sport

25.03.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik šampionskog Lestera biće u najužem rukovodstvu Novosađana.

PRVO OGLAŠAVANJE MANDARIĆA! Evo zašto ŽELI da uđe u Vojvodinu i OPROBA se u srpskom fudbalu!

Foto: FK Vojvodina

Dolazak nekada prvog čoveka "lisica" i ljubljanske Olimpije na poziciju potpredsednika novosadske "stare dame", odjeknuo je na srpskoj fudbalskoj sceni poput detonacije.

Milan Mandarić je vođenjem kluba sa "King Pauer" stadiona, svojevremeno doveo  Lester do titule šampiona Premijer lige, ne odbacuje mogućnost ulaska u "Vošu":

- Postoji šansa da dođem u Vojvodinu. Volim fudbal, prošao sam ceo svet i smatram da je vreme da se vratim kući i pomognem našoj Vojvodini. Ipak, nije još sve gotovo, potrebno je da prođu redom sve procedure, da bude održana sednica u klubu, možda tamo bude ljudi protiv dolaska. U međuvremenu je potrebno i da se ja izvinim drugim ljudima koji su me kontaktirali, imao sam pozive iz Engleske i drugih zemlaja da postanem deo klubova i pošteno je da im saopštim izbor i odluku koju sam doneo - rekao je Mandarić.

Foto: www.profimedia.rs

Milan Mandarić

Srpski biznismen koji je ostavio dubok trag u Sjedinjenim Američkim Državama, Francuskoj, Engleskoj i Sloveniji, naglašava da mu je neostvareni san da doprinos pruži u Novom Sadu, gradu u kojem se školovao i za koji ga vežu uspomene iz detinjstva.

- Svuda sam bio i svuda sam napravio nešto, te sam poželeo da pružim doprinos i tamo gde sam odrastao i gde imam mnogo prijatelja. U Americi sam doživeo američki san, Nica je u moje vreme osvojila kup koji je i danas poslednji trofej... Stalno sam imao pred sobom jasno zacrtan cilj, a za ostvarenje planova jeneophodno da budete okruženi dobrim ljudima, što sam se uvek trudio da bude slučaj. Osetio sam da je vreme da se vratim amo gde me je vuklo srce, u klub načije sam utakmice tajno bežao od oca, po cenu kazne ukoliko me uhvati.

Nije tajna da je njegovo ime bilo povezivano sa Radničkim 1923, zbog toga o Kragujevčanima ima samo reči hvale.

- Postojala je dilema. Zadovoljan sam Radničkim i gospodinom Igorom Konatarom koji me je ugostio u Kragujevcu. Žao mi je što neću sarađivati sa njima, ali ću svakako navijati za Radnički 1923. Rezultati se odvijaju kako treba po Kragujevčane i drago mi jezbog toga. Bio sam na stadionu Čika Dača, gledao utakmicu, želeo da vidim kako seradi i kakav je kvalitet fudbala u Srbiji, a svakako ću ljudima koji su me tada ugostili poslati izvinjenje što ipak neću moći da im pomognem - istakao je Milan Mandarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading