HAOSU U TURSKOJ NEMA KRAJA! FENERBAHČE HOĆE DA ISTUPI IZ LIGE! Za sve je kriv HULIGANSKI napad navijača Trabzonspora!

Autor:

Sport

26.03.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Au, kakva vest nam stiže!

HAOSU U TURSKOJ NEMA KRAJA! FENERBAHČE HOĆE DA ISTUPI IZ LIGE! Za sve je kriv HULIGANSKI napad navijača Trabzonspora!

Foto: www.profimedia.rs

Haos posle utakmice Trabzona i Fenerbahčea

Nakon dramatičnog završetka utakmice između Trabzona i Fenerbahčea, haos je zavladao na terenu kada su domaći navijači izgubili kontrolu i nasrnuli na gostujuće igrače. Ovaj incident je izazvao šok i nevericu, s obzirom na to da se retko dešava da navijači direktno napadaju fudbalere na terenu.

Reakcija uprave Fenerbahčea

Nakon ovog incidenta, uprava Fenerbahčea je navodno donela odluku koja je iznenadila mnoge - klub razmatra istupanje iz turskog prvenstva! Ova vest je izazvala brojne spekulacije i zabrinutost u fudbalskoj javnosti, dok se još uvek čeka zvanično saopštenje kluba o njihovim planovima za budućnost.

Fenerbahče razmišlja o promeni lige


Pojavile su se informacije da Fenerbahče razmatra mogućnost prelaska u nacionalno prvenstvo neke od evropskih zemalja. Pominju se Španija, Francuska, Italija, Holandija i Belgija kao potencijalne destinacije za ovaj prestižni klub, a turski mediji izveštavaju da je neka od njih spremna da pruži "utočište" Feneru.
Šta donosi budućnost za Fenerbahče?

Dok javnost i navijači pokušavaju da sagledaju moguće ishode ove situacije, ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija sa Fenerbahčeom. Uprava kluba će morati da donese ključne odluke koje će uticati ne samo na budućnost kluba, već i na turski fudbal uopšte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading