REPREZENTATIVCI SRBIJE ISPOZIRALI U NOVIM DRESOVIMA ZA EURO! Kako vam se čini? (FOTO)

Autor:

Sport

28.03.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada i zvanično.

REPREZENTATIVCI SRBIJE ISPOZIRALI U NOVIM DRESOVIMA ZA EURO! Kako vam se čini? (FOTO)

Foto: twitter.com/FSSrbije

Fudbaleri Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije će na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj imati priliku da zablista u novim dresovima koje je dizajnirala nemačka kompanija "Puma". Ovi dresovi su nedavno zvanično predstavljeni, a reakcije javnosti bile su uglavnom podeljene, posebno kada je reč o rezervnoj garnituri koja sadrži zanimljive detalje inspirisane Đavoljom varoši.

Na "X" profilu našeg nacionalnog tima osvanule su i zvanično fotografije štoperskog para Srbije - Strahinje Pavlovića i Nikole Milenkovića u novim garniturama.

Kako se Vama čine?

Podsetimo, tri bitne razlike u dizajnu su plava linija na rubovima rukava, koja je nekada bila zlatna; "V" izraz kragne koji je sada okrugao; na kraju, dve bele štrafte na bokovima. Grb je ostao isti. 

Nakon što je kompanija Puma objavila snimak na kome su prikazani dresovi nekoliko reprezentacija, uključujući i Srbiju, reakcije su počele da pristižu. Iako su dresovi veoma slični dresovima drugih timova, kao što su Austrija, Češka i Švajcarska, mnogi su izrazili različite stavove o dizajnu. Posebno je interesantna reakcija na rezervnu garnituru koja je privukla pažnju javnosti zbog originalnog korišćenja motiva inspirisanog Đavoljom varoši.

Takođe, Srbija će u Nemačkoj u junu igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, te će protiv njih imati priliku da zablista u novim dresovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading