GOTOVO: Real Madrid ostaje bez legende!

Autor:

Sport

19.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji igrać Madriđana rešio je da ne produži saradnju.

GOTOVO: Real Madrid ostaje bez legende!

Foto: www.profimedia.rs

Naćo Fernandez je prava legenda Real Madrida. Kapiten Karaljevskog je sada već dvanaest sezona igrač prvog tima madridskog kluba, debitovao je 2011. godine kod Žozea Murinja. Međutim, iskusni defanzivac je odlučio da napusti Santijago Bernabeu na kraju sezone.

Činilo se da je prošle sezone odlučio da prekine boravak u Real Madridu, ali ga je na kraju srce nateralo da odustane u poslednjem trenutku, baš kao i meč protiv Atletika. Dvanaest meseci kasnije istorija se ponavlja, ali sada je otišao i poručio čelnicima kluba da se njegova ideja neće nastaviti i da po okončanju takmičarske godine se oprosti od svog voljenog kluba.

Foto: Tanjug/AP

 

U januaru je napunio 34 godine, ali još uvek pokazuje da je sposoban da zauzme mesto u madridskom timu. Njegov nastupi su često osporavani, ali je on uvek demantovao sve svojim vrhnskum partijama sve. Učio je zanat uz Ramosa, Pepea i Varana i može se reći da ga je dobro ispekao. Svaku utakmicu gine za Real i veoma je zahvalan igrač. Godinama je čekao svoju priliku i na kraju postao kapiten.

Za njega su zainteresovani brojni klubovi, a posebno Inter. Naćo je istakao da nikada ne bi igrao više u Španiji. Ovo bi mu bili prvo iskustvo van La Lige, a njegovo iskustvo bi dobro donelo svakoj ekipi. Ove sezone je odigrao 36 utakmica i nije se upisao u stelce, a sve ukupno za Real je zabeležio 355 mečeva uz 16 golova i prava je legenda kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading