POTERA KAO NA FILMU: Policija jurila MARICAMA za huliganima po Beogradu

Autor:

Sport

20.04.2024

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Munjevitom reakcijom sprečeni veći sukobi.

POTERA KAO NA FILMU: Policija jurila MARICAMA za huliganima po Beogradu

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Dve grupe huligana sukobile su se u centru Beograda pred 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Najžešće je bilo kod Vukovog spomenika gde su letele i kamenice.  Srećom, policija je brzo reagovala i uhapsila veliki broj huligana koji su učestvovali u ovoj tuči.

Epilog je najvažniji, haos je sprečen pre nego što je eskalirao, ali sama akcija policije je priča za sebe - kao na filmu. Naime, čim je stigla dojava da se nešto dešava na uglu Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije, veliki broj pripadnika policije se uputio ka tom mestu. Širi deo centra grada je odzvanjao od poliicijski rotacija, a najspektakularnije je bilo u Bulevaru kralja Aleksandra. Na snimku koji je osvanuo na Instagramu vidi se kolona policijskih vozila i marica kako pod rotacijama jure na lice mesta.

 

 

Podsetimo, prema informacijama sa lica mesta, pristalice oba kluba su bile uključene u ovaj incident, a na snimku koji je osvanuo na Instagramu može se videti kako lete kamenice. Kada su videli organe reda opremeljene opremom za razbijanje demonstracija izgrednici su se dali u beg, ali uzalud. Policajci su ih sustigli i priveli su više vinovnika na licu mesta, dok su ulice, poput Kraljice Marije, privremeno zatvorene za saobraćaj. Intervencija policije je sprečila dalje eskaliranje sukoba, a neki izgrednici su pokušali da se sakriju u haustorima kako bi izbegli hapšenje.

Nakon što je došlo do tuče navijača, policija je ekspresno intervenisala i uhapsila veliki broj učesnika ovog nemilog događaja. Ovakva brza reakcija policije pokazuje odlučnost u suzbijanju nasilja među navijačima i održavanju reda i mira tokom sportskih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading