REPUBLIKA NA MESTU GDE JE DOŠLO DO KRVAVOG SUKOBA GROBARA I DELIJA! OČEVICI U NEMIRU: Bilo je strašno! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene pre derbija.

REPUBLIKA NA MESTU GDE JE DOŠLO DO KRVAVOG SUKOBA GROBARA I DELIJA! OČEVICI U NEMIRU: Bilo je strašno!  (VIDEO)

Foto: Tanjug/Marko Đoković

Grupa navijača se sukobila na ulicama centra Beograda pred 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana koji se igra na Marakani od 18 časova, a samo zahvaljjući munjevitoj akciji policije sprečene su veće posledice. Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima.

Srećom, policija je brzo reagovala. Kada su videli organe reda opremeljene opremom za razbijanje demonstracija izgrednici su se dali u beg, ali uzalud. Policajci su ih sustigli i priveli su više vinovnika na licu mesta, dok su ulice, poput Kraljice Marije, privremeno zatvorene za saobraćaj. Intervencija policije je sprečila dalje eskaliranje sukoba, a neki huligani su pokušali da se sakriju u haustorima kako bi izbegli hapšenje.

Republika se našla na licu mesta nakon tuče, a evo kako trenutno izgleda prostor oko lokala "The Wolf".

Unutra smo zatekli osoblje, mlađe devojke koje nisu htele pred kameru, ali kažu sledeće:

- Svi smo dobro, niko nije povređen. Sve se brzo izdešavalo, bilo je strašno. Svaka čast policiji, brzo je reagovala - rekle su nam radnice.

Stariji čovek koji radi tu kao čuvar rekao je da šteta nije strašna, te da je samo staklo ostalo polomljeno. Ostaje da se nadamo da će na stadionu sve proći bez incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading