Strah od incidenata prevladao: NI POLA STADIONA NIJE RASPRODATO ZA DERBI!

Autor:

Sport

14.04.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo vreme, dobre igre naših predstavnika u Ligi Evrope ove sezone i borba za titulu očigledno nisu bili dovoljno jaki razlozi koji bi naterali navijače Zvezde i Partizana da u većem broju pokupuju ulaznice za 157. večiti derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Tribine neće biti preterano dobro popunjene

I pored svih nabrojanih razloga, čini se da je mogućnost sukoba navijača crveno i crno-belih, ali i različitih grupacija "grobara" među sobom bila dovoljno uverljiv dokaz mnogima da bi bilo bolje da najveću utakmicu srpskog fudbala odgledaju u kafiću, ili u svom domu.

Dan pred meč prodato je jedva 20.000 karata, a procene su da će se na stadionu okupiti negde oko 30.000 navijača , pošto se za dan utakmice očekuje najveća navala na blagajne zbog navijača iz unutrašnjosti.

Same tribine će biti manjeg kapaciteta danas, a razlog je rat među "grobarima". Tako će tri frakcije navijača Partizana biti smeštene u tri različite zone i sve će biti odvojene tampon zonom. Iste zone se moraju napraviti i između pristalica Partizana i Crvene zvezde. Samo deljenje "grobara", ali i sve češći obračuni "grobara" i "delija" su možda i razlog nešto manje prodaje ulaznica.

Možemo samo da poželimo da fudbaleri budu u prvom planu, a ne sudije, ili navijači. Susret počinje od 18:30 uz direktan prenos na TV Arena sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading