Pantić: Ne gori nam kuća, ali "trojka" bi mnogo značila!

Autor: Sportski žurnal

Sport

14.04.2018

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Partizana Danilo Pantić izjavio je uoči 157. večitog derbija za "Sportski žurnal" da crno-beli moraju da igraju otvoreno na stadionu najvećeg rivala.

RepublikaFoto: Tanjug
Pantić na prethodnom večitom derbiju

Partizanu bi praktično samo pobeda nad Crvenom zvezdom garantovala koliko-toliko realne šanse da odbrane titulu prvaka države.

- Od početka moramo da napadnemo. U zaostatku smo šest bodova i ne igra nam nijedan drugi rezultat osim pobede. Tačno, ne gori nam kuća, ima još utakmica i posle derbija, ali sa "trojkom" stajemo u dobru poziciju, da dišemo Crvenoj zvezdi za vrat i da ni njima ne bude lako - istakao je Danilo Pantić za "Žurnal".

Mladi vezista je izjavio da ne očekuje defanzivnu igru večitog rivala, iako nema razloga da se upušta u preteranu jurnjavu sa crno-belima.

- Ne verujem da će da se zatvore na svom terenu. Sumnjam u to. Verovatno i crveno-beli žele pobedu, hoće da obezbede titulu, pobegli bi nam na devet bodova. Biće otvoreno - poručio je vezista Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading