Ipak ste sad preterali: ŽENI ENGLESKOG SUDIJE PRETILI SMRĆU!

Sport

15.04.2018

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je bio penal za Real, ili nije i dalje je pitanje od milion dolara. Engleski sudija direktno je odlučio poslednjeg putnika u polufinale ovogodišnje Lige šampiona, a pritom je debelo oštetio Juventus. Međutim, i pored razumljivog besa navijača "stare dame" stvari su otišle predaleko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Juventusa okružili sudiju

Iz italijanskog kluba gotovo svakodnevno žestoko kritikuju sudiju Majkla Olivera, koji je dosudio penal kojim su Madriđani prošli dalje.

Međutim, kolateralna šteta ovog sukoba bila je sudijina žena Lusi, čiji broj telefona je objavljen na društvenim mrežama. Nju su zvali brojni navijači i pretili joj smrću, a čitav slučaj prosleđen je i policiji, prenosi BBC.

Takođe, policija ispituje navode da su nepoznate osobe lupale na vrata porodice Oliver i da su uzvikivali razne uvrede i pretnje. U druženje profesionalnih sudija Premijer lige pružilo je podršku engleskom arbitru i osudilo je skandalozne napade.

Posle utakmice najglasniji u kritikama bio je legendarni golman Đanluiđu Bufon, a Đorđo Kjelini ga je na terenu otvoreno pitao koliko su ga potplatili iz Reala za ovaj penal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading