Novi Italijan na klupi Čelsija?

Autor:

Sport

29.04.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonio Konte i dalje se nalazi u trci za četvrto mesto sa Čelsijem u Premijer ligi, stigao je i do finala FA kupa gde će igrati protiv Mančester junajteda, a prošle sezone je doneo titulu na "Stamford bridž". Ipak, ovo neće zadržati posao italijanskom treneru u Čelsiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novi trener dolazi na "Stamford bridž" od leta

Umesto Italijana na klupu Čelsija sešće Italijan! Portal "Goal.com" prenosi informaciju da trener Napolija Mauricio Sari ima najveće šanse da naredne sezone preuzme "plavce".

Sari je trenutno u pohodu na Skudeto, a pregovara sa upravom kluba o novom ugovoru. Po sadašnjem ima platu od 1,3 miliona evra godišnje što nije preveliki problem za Čelsi, kao i njegova otkupna klauzula od osam miliona evra.

Ali dobre igre Napolija skrenule se pažnju i drugih klubova, pa Sari ima ponude i sa drugih strana. Alternative Sariju za tim sa "Stamford bridža" su trenutno Luis Enrike, ali i šef stručnog štaba Juventusa Maks Alegri.

Takođe, u redovima bivšeg šampiona Premijer lige traje grozničavo potraga za mestom tehničkog direktora, upražnjenim posle odlaska Majkla Emenala, a navodno je prvi kandidat bivši igrač Čelsija i Barselone Žulijano Beleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading