NAJBOLJI IGRAČ JUNAJTEDA: Evo zašto Murinjo nije glasao za Matića

Autor:

Sport

02.05.2018

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, birao je najboljeg igrača ovog tima. Glas je dobio Skot Mektomini, a "Specijalni" je objasnio zašto se nije odlučio za Nemanju Matića.

Navijači misle da je Matić možda i najviše pokazao ove sezone. 

- Dugo sam razmišljao kome da dodelim glas u ovom klupskom izboru. Kandidati su, po meni, bili samo Matić i Mektomini. Iako je Srbin tokom cele godine bio najbolji, ja sam na kraju odlučio da nagradu dodelim našem mladom fudbaleru. Razlog leži u tome što on nije dobio nijedno od dva klupska priznanja koja se dodeljuju novim snagama. Smatrao sam da je dobro da nagradim mladića koji je došao iz naše akademije, da bi kasnije postao konstantan u prvom timu, igrajući i bitne mečeve u Premijer ligi. To će mu sigurno značiti za dalji napredak u karijeri - rekao je Murinjo.

Za najboljeg fudbalera Junajteda u sezoni 2017/2018 izglasan je golman David de Hea. Murinjo je izmislio nagradu "Najbolji igrač po izboru menadžera" i dodelio je mladom fudbaleru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading