PROMENA PLANA: Evo kada Zvezda slavi titulu

Autor:

Sport

08.05.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde spremaju se za veliko slavlje. Ono će ipak, biti dva dana ranije. Poslednje kolo Superlige biće odigrano 17. maja, u četvrtak. Razlog za to je završni turnir Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport

Košarkaški spektakl u Beogradu pomerio je fudbal... Najbolji košarkaši će se za titulu boriti od 18. do 21. maja, a dan ranije crveno-beli će slaviti (umesto 19. maja).

Razlozi su bezbedonosni, sve je već dogovoreno.

- U dogovoru sa Ministarstvom unutrašnjih poslova republike Srbije doneli smo odluku da se poslednje kolo Superlige odigra ranije, u četvrtak 17. maja. U Beogradu će se, kao što znate, održati finale, Fajnal for, košarkaške Evrolige, očekuje se ogroman broj navijača iz inostranstva, a 19. maja je u našem glavnom gradu trebalo da se odigraju četiri superligaške utakmice. Da ne bi došlo do mogućih problema i incidenata, odlučili smo se na ovakav korak, kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako bi svi bili zadovoljni - rekao je za Blicsport, direktor Superlige, Vlada Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading