Meleg: ZBOG KANGE SAM ZADUŽIO OSMICU!

Autor:

Sport

12.06.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Dejan Meleg izjavio je da je uzeo dres sa brojem osam u novom klubu zbog Gejlora Kange, koji je napustio klub prošle zime.

RepublikaFoto: Starsport
Meleg se nada boljim danima u Zvezdi

Fudbaler koji je i u prethodna dva prelazna roka bio blizu prelaska u Ljutice Bogdana rekao je da se pre nisu poklopile kockice, ali da je sada sazrelo pravo vreme za prelazak.

- Nadam se da ću uspeti da pokažem sav talenat. Prvi utisci su sjajni, većinu igrača sam poznavao i pre dolaska u Zvezdu, svi su me lepo prihvatili. Srećan sam sam stigao - rekao je Meleg.

Meleg je rekao da se nada da će nadomestiti odlazak Kange iz Zvezde i da je zbog njega uzeo "osmicu".

- Kanga je ostavio snažne utiske dok je bio u Zvezdi, ali spreman sam jer u suprotnom ne bih ni uzeo ovaj broj. Na meni je da radim i naporno treniram, a rezultat će doći. Ima vremena za mene da pokažem kvalitet - rekao je Meleg. 

On je za kraj dodao da ne želi da se vraća na period proveden u turskom Kajzeriju gde je odigrao samo četiri utakmice i da je sada fokusiran samo na Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading