VREME ZA ŽREB: Da li će kuglice doneti sreću srpskim klubovima?

Autor:

Sport

06.08.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda, Partizan i Spartak su u "bubunju"... Hoće li kuglice ovoga puta biti naklonjene našim predstavnicima na evro sceni?

RepublikaFoto: Starsport

Žreb poslednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona održaće se tačno u podne, a Crvena zvezda (ukoliko prethodno eliminiše slovački Spartak iz Trnave) mogla bi za rivala da dobije PSV Ajndhoven (Holandija) i pobednike duela Seltik (Škotska) - AEK (Grčka), Astana(Kazahstan) - Dinamo (Hrvatska) ili Salcburg (Austrija) - Škendija (Makedonija).

Žreb za Ligu Evrope na programu je od 13.30, a Partizan i Spartak znaju potencijalne rivale.

Ako prođe danski Nordsjeland, crno-beli će igrati protiv pobednika mečeva Sevilja (Španija) - Žalgiris (Litvanija), Bešiktaš (Turska) - LASK (Austrija), Makabi Tel Aviv (Izrael) - Pjunik (Jermenija) i Gent (Belgija) - Jagelonija (Poljska).

RepublikaFoto: Starsport

Spartak iz Subotice u trećem kolu igra protiv Brondbija, takođe predstavnika Danske, a ukoliko "golubovi" naprave još jedno iznenađenje posle eliminacije Sparte iz Praga, sastaće se sa pobednicima duela Zenit (Rusija) - Dinamo Minsk (Belorusija), Olimpijakos (Grčka) - Lucern (Švajcarska), Genk (Belgija) - Leh (Poljska), Braga (Portugal) - Zorja(Ukrajina) i Fejenord (Holandija) - Trenčin (Slovačka).

Kuglice će reći svoje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading