Posle 17 godina Vilšir napustio Arsenal

Autor:

Sport

24.08.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Unai Emeri je pre odlaska Džeka Vilšira iz tog kluba imao razgovor sa engleskim fudbalerom koji je veoma brzo obelodanio da nema nameru da ostaje na "Emiratima".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džek Vilšir

Posle 17 godina u Arsenalu Džek Vilšir je u minulom prelaznom roku rešio da pređe u Vest Hem Junajted. Za sada se engleskom vezisti ovaj potez isplaćuje jer je igrao obe utakmice na startu Premijer lige i to svih 90 minuta. Upravo zbog statusa prvotimca Džek je i promenio klub. 

- Pričao sam sa njim 15 minuta u trening centru pre nego što je otišao. Onda je odabrao ono što je najbolje za njegovu budućnost. Naš razgovor je bio veoma jasan. Po meni je njemu samo bilo važno da bude bitan šraf u jednom novom projektu. Jer ovde to ne bi bio u svakom meču - kazao je menadžer Arsenala Unai Emeri.

- Srećan sam ako je našao priliku da bude protagonista u Vest Hemu. Prvi razgovor je išao u tom pravcu. Zatvorili smo taj razgovor u tom trenutku -  dodao je menadžer "tobdžija". 

Vilšir je napustio ekipu Arsenala nakon preko 200 odigranih utakmica kao slobodan igrač, a nekoliko poslednjih sezona je imao dosta problema sa povredama. 

Džek će već u subotu 25. avgusta imati priliku da igra protiv bivšeg tima i to na "Emiratima", a meč ćete od 16 časova moći direktno da gledate na Sport Klubu 1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading