TOLE NUDIO ARKANU 100.000 MARAKA!

Sport

08.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije, otkrio je do sada nepoznate informacije o pokojnom predsedniku Fudbalskog kluba Obilić Željku Ražnatoviću. Posebno zanimljiva je bila tvrdnja o pokušaju nameštanja meča Obilić - Spartak, što je bila ideja tadašnjeg prvog čoveka Subotičana Tomislava Toleta Karadžića.

RepublikaFoto: Starsport
Tomislav Karadžić demantuje!

- Bio sam tada potpredsednik Obilića, a on je imao jedno 68 potpredsednika na Vračaru. Za to si morao da iskeširaš. Šta je 5.000 ili 10.000 maraka. Ja nisam mnogo, ali bilo je majmuna po Beogradu koji su imali pare. Kod Željka na Obiliću su se smejali, pili... Odemo u Suboticu. Ovaj što je bio predsednik... Tole Karadžić - on je kvarniji od svakog kvarnog zuba. I kao privrednik i kao sportista. Tole izračuna da Željku ne trebaju bodovi, pa što sad kao ne bi da se priča da je njegov Spartak pobedio Obilić. Zove Mileta Jerkovića i kaže: "Reci Željku da ima 100.000 maraka da mi proda utakmicu!"

RepublikaFoto: Dokumentacija Borba

I Mile kakav je bio džukela dođe i kaže Željku:

- Tole ti nudi 100.000 maraka da izgubiš utakmicu!

Ne znam kako se suzdržao da ga ne ubije. Sve mu je po spisku psovao. Urlao je:

- Zar ja da izgubim od tih majmuna?!

Ulemek je otkrio i šta se potom desilo.

- Međutim, kad treba da budeš je*an, gaće same spadaju. Obilić izgubi tu utakmicu sa 1:0. Igrači ništa nisu znali. Ja ne znam kako je Arkan došao do Beograda. Uzeo im je mobilne, kola, sve im je po spisku psovao, kaznio ih sve novčano, zabranio izlazak 20 dana iz karantina - zaključio je Mihajlo Ulemek.

Karadžić: Potpuna izmišljotina!

Tomislav Karadžić je oštro demantovao Ulemekove navode.

- To je plod nečije bujne mašte. Reč je o potpunoj izmišljotini. Nemam nikakve veze sa tim, ne znam ni zašto odgovaram na te budalaštine - poručio je Tole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading