LIGA NACIJA - Tumbaković: Crna Gora nije slabija od Srbije

Autor:

Sport

09.09.2018

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crne Gore nisu uspeli da pobede Rumuniju na startu Lige nacija. Sada im sledi meč sa Litvanijom, a selektor Ljubiša Tumbaković govorio je o snazi svoje ekipe, i to kroz reprezentaciju Srbije, jednom od rivala iz grupe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Nismo podređeni u odnosu na Srbiju i Rumuniju, zašto bismo bili? Treba da pobedimo Litvaniju, sa ovim kvalitetom koji imamo. Uvek dobar rezultat popravi raspoloženje i daje vetar u leđa. Ali, to je samo mali korak ka cilju, videćemo posle šeste utakmice. U ovom takmičenju svaka utakmica ima svoju težinu, malo ih je...- kazao je za "Vijesti" Tumbaković.


Litvanija se nameće kao moranje, što nije dobro, smatra Tumbaković.

- Spremali smo se da pobedimo i u Rumuniji, na način koji bi nama odgovarao. Nismo uspeli, pita se i protivnik. Litvanija nije u rangu Rumunije, idemo na pobedu. Oni su kod kuće sa Srbijom igrali zatvoreno, Srbija imala i promašila šanse, a oni mogli da da dođu do rezultata. Pokušavam da razmišljam kako razmišlja njihov trener. Oni imaju kvalitet, ali ne kao mi, možda će pokušati da izađu otvorenije. Ali, videćemo - poručio je selektor Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading