JEDNOG DANA: Robi i Zvezda - sve je moguće!

Autor:

Sport

12.09.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert Prosinečki i Crvene zvezda - ima neka tajna veza... Legendarni as je progovorio na tekmu povrataka u tabor crveno-belih.

On nije odbacio mogućnost da se jednog dana vrati u Crvenu zvezdu.

- U životu neke stvari ne možeš unapred znati, tako da se stvari jednostavno dese. Sada trenutno samo razmišljam o Bosni i Hercegovini, samim tim što mislim da Bosna i Hercegovina stvarno ima dobru reprezentaciju i da bi mogli da napravimo neki rezultat, a to je da odemo na Evropsko prvenstvo. A budućnost? Šta ja znam - rekao je Robi.

On je nastavio u istom ritmu.

- Pre nikada nisam mislio da ću da budem u Azerbejdžanu, pa sam tamo ostao tri godine, tako da kada se prihvatiš trenerskog posla onda se stvari dešavaju. Tako da to ne mogu nikada da znam. Imao sam super vreme u Crvenoj zvezdi, koja je bila moja odskočna daska četiri godine kao igrača, a posle i kao trenera. Ja sam svoj prvi samostalni trenerski posao započeo u Zvezdi. Zvezda je moj klub i ona mi je pomogla u puno stvari, tako da jednostavno to je to - rekao je Prosičeki za "RSB".

Legendarni as se osvrnuo na uspeh crveno-belih.

-  Zvezdi je bilo vrlo važno da uđe u ovo takmičenje. I Liverpul i Napoli i PSŽ ulažu toliko puno novca, jači su, jače su im lige i vrlo teško je da im Crvena zvezda može parirati, moramo biti realni. Ali sigurno je da nikome od njih neće biti ni malo lako na "Marakani" koja će sigurno biti puna i to je jedno grotlo gde je svima vrlo teško igrati. Ne možemo sada očekivati, koliko god to navijači žele, neki veliki pomak u ovom trenutku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading