(VIDEO) LUDNICA U ENGLESKOJ: Azar je mađioničar, ali ni Staridž nije za staro gvožđe - Čelsi i Liverpul podelili plen!

Autor:

Sport

29.09.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi u svakom smisli te reči odigran je ove subote na "Stamford Bridžu". Čelsi i Liverpul, jedni od najozbiljnijih kandidata za titlu prvaka odrigrali su 1:1 u prilično zanimljivom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danijel Staridž

Mirisalo je na prvi poraz Liverpula u novoj sezoni, međutim kakva je klasa Danijel Staridž ponovo je pokazao. Mnogi bi ponovili čuvenu repliku Bore Stejanovića iz filma "Ko to tamo peva" - Ovaj čovek je neuništiv. Zaista je tako, nisu mu povrede pokvarile planove, a na ovom meču je svojim umećem sačuvao bodove svom klubu i nije dozvolio Mančester sitiju da se odmakne na tabeli.

Da, jeste Eden Azar mađioničar sa loptom što je pokazao i na ovom meču i u samo nekoliko dana postigao dva gola Liverpulu. Igrao se 25. minut kada je na dodavanje Matea Kovačića doneo radost svojim navijačima. Međutim, Jirgen Klop je ponovo pokazao svoje trenersko umeće. Izvadio je iz igre Mohameda Salaha koji ove sezone ne liči na onog čoveka koji je prošle takmičarske godine donosio radost "Redsima" i uveo Džerdana Šaćirija, a onda i Džejmsa Milnera zamenio Danijelom Staridžom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Tada je Liverpul dobio "nova" pluća i prodisao. Krenuli su ataci svim snagama, ali je reprezentativac Engleske imao svoj plan. Raspalio je po lopti sa nekih 25 metara i matirao Kepu Arizabalagu koji je bio odličan na ovom meču. Ništa nije mogao Španac osim da svojom paradom samo ulepša pogodak.

Otišao je u Vest Bromvič na pozajmicu, ponovo se povredio, vratio se u Liverpul i dao gol bivšem klubu. Naravučenije, nikada ne otpisujte fenomenalnog Danijela Staridža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading