AJNTRAHT POTVRDIO: Kupujemo Srbina!

Autor:

Sport

10.10.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta leta 2017. godine doveo je našeg reprezentativca Luku Jovića na dvogodišnju pozajmicu u svoj klub. Jedna godina je prošla, a Nemci su već odlučili - kupuju Srbina!

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Luka Jović

U razgovoru za nemačke medije sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić otkrio je da klub nema dilemu po pitanju mladog Srbina te da će on uskoro postati i zvanično igrač bundesligaške ekipe.

- Imamo opciju da ga otkupimo, tako da ne moramo da brinemo oko toga. To će se sigurno desiti u bliskoj budućnosti - rekao je Bobić.

Podsetimo, Ajntraht je letos imao opciju da delimično otkupi Jovićev ugovor po ceni od 6.000.000 evra, odnosno da iskešira 12.000.000 evra kako bi Luka bio 100 odsto član kluba iz Frankfurta i da se ta suma isplati u dve jednake rate. 

Međutim, nedavno se pojavila informacija da su vodeći ljudi u Ajntrahtu spremni da odu korak dalje i Benfiki uplate celih 10.000.000 evra odjednom, ali i ostave klauzulu po kojoj bi portugalskom gigantu išlo još 30 odsto od naredne prodaje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading