Sergej Milinković Savić je "IZGUBLJEN": Očajno igra, cena se prepolovila!

Autor:

Sport

30.10.2018

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić je jedno vreme bio u žiži fudbalske javnosti, stajali su evropski velikani u redu za srpskog defanzivca, ali je Klaudio Lolito imao bolje planove za njega. Posle 10 odigranih kola u Seriji A Sergej je postao senka svojih nekadašnjih igara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Čekali su navijači "nebeskoplavih" nekoliko kola da Srbin pokaže šta ume, ali posle neprimetne uloge u meču sa Interom osuli su "drvlje i kamenje".

U derbiju kola protiv "neroazura" ima samo 57 dodira s loptom. Njegova vrednost je procenjena na 120 miliona evra, ali opravdanja za ovu enormnu cifru u dosadašnjem delu sezone nema.

Navodno je Klaudio Lotito, predsednik Lacija odbio PSŽ, Čelsi, Real, Barselonu, Junajted, ali teško da će ovakav red biti u sledećem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prema navodima italijanskih medija Sergej Milinković Savić  vredi 62.5 miliona evra. Do ove cifre su došli preko algoritma Internacionalnog centra za sportske studije kojim je izračunata njegova vrednost.

U ovoj novoj sezoni svi se slažu je Sergej neprepoznatljiv, a važio je za jednog od najboljih mladih defanzivaca.

- Srbin je postao anonimus koji više nije u stanju da ubrzava igru i utiče na nju kao prošle godine. Jednostavno, kao da je ispario. Kao da se ''izgubio na ulici'' - napisao je jedan italijanski novinar u svom tekstu, posle meča Lacija i Intera u kome je Inter držao lekcije fudbala.

Samo jedan gol i jednu asistenciju videli smo od Sergeja ove sezone, uz četiri šuta u okvir gola, premalo, ili smo previše očekivali.

RepublikaFoto: Starsport

Srbin potpisao novi ugovor sa Lacijom do 2023. godine i plata mu je navodno sa 1.8 skočila na tri miliona evra godišnje, ali nikako da je opravda.

- Milinković i Luis Alberto, lažni talenti koji samo idu za novcem - obrušili su se navijači Lacija na srpskog reprezentativca koji ni u dresu "orlova" nije pokazao Bog zna šta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading