JANKOVIĆ: Naivno i glupo!

Autor:

Sport

17.11.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore doživela je i drugi poraz od selekcije Srbije u Ligi nacija. Nakon 2:0 u Podgorici, "orlovi" su slavili i u Beogradu sa 2:1 i tako došli na korak do promocije u jaču diviziju. Vezista gostiju Marko Janković nije bio zadovoljan. Igrač Partizana smatra da je rezultat mogao da bude drugačiji.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Janković u duelu sa Aleksandrom Mitrovićem

- U drugom poluvremenu smo ostavili bolji utisak, dosta smo naivno primili golove, čak je i penal bio glup. Igrali smo bez nekoliko jako bitnih igrača, ali i ovi mladi momci su pokazali da je budućnost pred njima, da možemo da se oslonimo na njih - rekao je Janković novinarima posle utakmice.

Imate još jednu utakmicu do kraja takmičenja?

- Predstoji nam meč protiv Rumuna, iako nema rezultatski značaj u smislu osvajanja prvog mesta. Ali, jako je bitno za nas ostavimo što bolji utisak na kraju takmičenja - kaže vezista.

Da li ste stigli da pogledat snimak kod gola koji je poništen u drugom poluvremenu?

- Rekli su mi da nije bio ofsajd. Ali, to su neke stvari koje prave razliku, to bi bio jako bitan gol na startu drugog poluvremena. Ko zna kako bi se stvari razvijale - istakao je fudbaler Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

Čini se da je Ljubiša Tumbaković podigao crnogorsku selekciju?

- Meni je ovo treća godina sa njim u A selekciji. Crna Gora ide uzlaznom putanjom i nijednoj reprezentaciji nije lako da igra protiv nas - zaključio je Janković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading