Kapiten komanduje: Da nastavimo niz!

Autor:

Sport

20.12.2018

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju Ciboni u 12. kolu ABA lige, u subotu od 17 časova. Kapiten Zvezde Branko Lazić ističe dobru formu narednog rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten crveno-belih

- Meč sa Cibonom nam dolazi posle gostovanja u Turskoj, gde smo završili još jedan cilj koji smo imali za ovaj deo sezone, a to je plasman u Top 16 fazu Evrokupa. Cibona je u dobrom trenutku, posebno nakon dve vezane pobede nad Krkom u Novom Mestu i ekipom Budućnosti u Zagrebu. Imaju iskusnog trenera, nekoliko mladih igrača, ali posebno onih iskusnijih koji su nosili ekipu protiv Budućnosti prošlog vikenda. Ljubičić, Markota, Rozić, sve su to igrači koji odlično poznaju ABA ligu. Imaju dakle i puno iskustva, a ove godine predvode ekipu koja ima svoje ambicije. Imamo i mi naše ambicije, prvi deo sezone u regionalnom takmičenju smo odradili bez greške, i želimo tako i da nastavimo- izjavio je Lazić. 

On je takođe prokomentarisao tešku grupu u Top 16 EK. 

- Teška, ali atraktivna grupa Evrokupa. Usudio bih se da kažem najjača u drugoj fazi, sa ekipama koje su ne tako davno igrale Evroligu. Krećemo protiv Limoža već drugog dana Nove Godine, 6 kola ćemo odigrati u samo 35 dana, dakle, biće intenzivno, naporno, očekuju nas jake utakmice, ali uz pomoć naših navijača verujem da možemo da ostvarimo cilj. Valensija u svojoj, i Unikaha u svojoj grupi prve faze su odigrali skoro bez greške, ali nova grupa je nova priča. Kada dođe vreme, prvo ćemo se dobro pripremiti za Limož, zato idemo korak po korak- dodao je kapiten crveno-belih. 


Zvezda će posle gostovanja u Zagrebu igrati u Beogradu, a poslednji rival u 2018. biće joj aktuelni šampion ABA lige Budućnos 30. decembra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading