Obradovićev Fener kiksnuo!

Autor:

Sport

23.12.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea izgubili su u gradskom derbiju od Galatasaraja sa 84:74 u 12. kolu prvenstva Turske i tako pretrpeli prvi poraz u tom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug
Zeljko Obradović

Nisu izabranici Željka Obradovića uspeli da obraduju svoje navijače na derbiju koji su igrali u gostima. Bolje je Galatasaraj ušao u meč i napravio u prvoj četvrtini prednost od devet razlike. Iako su košakraši Fenera uspeli da smanje prednost do odlaska na odmor na pet, nije to bilo dovoljno da se u potpunosti vrate u meč.

Galatasaraj je bio uporan u drugom poluvremenu, igrao odlično odbranu i do kraja poslednje četvrtine uspeo da izbori prednost od deset razlike, kojom je ovaj susret i završen.

I posle ovog kola, Fenerbahče je prvi u šampionatu Turske sa deset pobeda i jednim porazom. Galatasaraj ima sedam trijumfa i četiri izgubljena meča.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Aron Harison sa 28 poena, dok je u redovima Fenerbahčea to bio Jan Veseli, sa 23. Marko Gudurić je postigao 11 koševa, a Nikola Kalinić je deset.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading