TRINKIJEV PARTIZAN JE - MEGA! Da li je ovo pobeda za overu plej-ofa?

Autor:

Sport

26.01.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Megu Bemaks u srpskom derbiju 17. kola ABA lige i tako se dodatno primakli overi plasaman u plej-of. Izabranici Andree Trinkijerija slavili su sa 98:86 (19:18, 31:22, 21:27, 27:19).

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča KK Partizan - KK Mega Bemaks

Ako se u nekom meču videlo koliko zapravo Megi nedostaje Goga Bitazdze onda je to bilo večeras u duelu sa beogradskim crno-belima. Jedan Nikola Mišković nije bio dovoljan gostima.

Nije to delovalo loše, nimalo, ali samo u uvodnih 10 minuta kada je razlika bila samo pola koša za Partizan, ali je nastavak pokazao pravi odnos snaga na parketu i tada je domaćin vrlo lako trasirao put ka novoj pobedi, možda i najvažnijom u ovoj godini (do sada).

Gosti jednostavno nisu mogli da se oslone samo na dva igrača (Miškovića i Edina Atića) koji su jedini bili raspoloženi za igru. Istina, nedostajalo je nekoliko igrača gostima iz Sremske Mitrovice, ali će, verovatno, morati da se zadovolje "samo" petim mestom na tabeli Jadrana.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana na meču protiv Mege

Konačan udarac crno-beli su zadali u poslednjoj deonici kada su se odlepili na dvocifrenu razliku i uspešno je čuvali do kraja meča. Ekipa Andree Trinkijerija sada ima dve pobede više od Mege, ali i bolji međusobni skor. Do kraja ligaškog dela lige ostalo je pet utakmica što znači da je Partizan jako blizu da konačno i osigura plasman u plej-of, ali ostaje pitanje sa kog mesta.

U pobedničkom timu istakli su se Aleksej Nikolić sa 20, odnosno Bandža Si i Aleks Renfro sa po 17 poena, dok su kod gostiju jedini vredni pažnje bili pomenuti Mišković i Atić sa 30, odnosno 22 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading