Tomić razrešio dileme oko Cirbesa i Lazića!

Autor:

Sport

05.02.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pobedila Unikahu u meču koji nije imao takmičarski značaj, trener Milan Tomić je istakao žal zbog ispadanja iz Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Zvezda je očekivala ranije da će ovaj meč odlučivati o putniku u TOP 8, ali su crveno-beli već posle Limoža ostali bez šansi.

- Igrali smo bolje od Malage, bila je dobra utakmica. Hvala navijačima koji su došli da vide ovu utakmicu. Utakmica je bila na nivou na kom Zvezda treba da igra svaki put. Svima je žao što se nismo plasirali u TOP 8. Izgubili smo neke utakmice na jednu loptu. Ostaje nezadovoljstvo. Ali šta, ne možemo sada da plačemo ni da razmatramo oko toga. Imamo Kup pred nama i ABA ligu, moramo da nastavimo da radimo. Imali smo i povređenih i bolesnih igrača u poslednjih dvadesetak dana, ali to nije alibi- rekao je Tomić.

Branko Lazić ne može već duže vremena da pomogne crveno-belima, a Tomić je izrazio nadu u njegov skori povratak.

- Pratimo iz dana u dan, nadam se da će biti spreman. Nadam se- rekao je Tomić.

Šta se događa sa Majkom Cirbesom?

RepublikaFoto: Starsport

- Na svakoj utakmici gledam da se dobije. Na ovoj je bio u 12, ali teško je igrati i sa tri centra. Uvek gledam da igraju oni za koje mislim da treba da igraju- rekao je Tomić.

Stratos Perperoglu se požalio na problem sa leđima.

- Jeste, požalio se na bol. Nadam se da nije ništa ozbiljno, sutra će na kontrolu, pa ćemo videti. Postoji manji problem- rekao je strateg crveno-belih.

Koliko će ova utakmica uticati na nastavak sezone?

- Za nas je vrlo bitna utakmica da se dobije. Mislim da smo odigrali lepu košarku. Nije lako Malagi dati 105 poena. Bitno je za Kup i ABA ligu. Nenadić i Davidovac su odigrali dobro, ali to je samo jedna utakmica. Ne moraju da daju kao danas 16 i 13 poena, ali da se održi nivo- rekao je Tomić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading