"Teo sada razmišlja samo o reprezentaciji, novi angažman može da sačeka"

Autor:

Sport

11.02.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest prelepih godina u Moskvi, kad je košarka u pitanju malo je stranaca koji su poslednjih sezona ostavili takav trag u Rusiji. CSKA ga nije zaboravio, posebno ne predsednik Andrej Vatutin, koji otkriva i da je telefonom razgovarao sa Milošem Teodosićem nakon što je plejmkejker srpske reprezentacije raskinuo ugovor sa LA Klipersima i da je tada saznao da 31-godišnji košarkaš već sada više razmišlja o Mundobasketu u Kini no o novom angažmanu.

Miloš Teodosić

- Koliko sam razumeo on nije doneo odluku o budućnosti. Da li će da se odmah vrati u Evroligu ili će da odmori i zaleči sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket - jasan je Vatutin u intervjuu za "Izvestiju".

Pride, dobro je poznato i da Teodosić očekuje prinovu.

- Želi ono što je najbolje za njegovu porodicu. Košarka mu nije jedina misao u glavi - kaže Rus.

A kako Vatutin objašnjava Teodosićevu ne baš slavnu epizodu u NBA ligi?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Teodosić

- On je velemajstor košarke, ali za NBA moraš da tamo odeš mlad i da budeš zdrav, a on nije imaos reće sa povredama. U svakom slučaju, neka je probao, da nije otišao kajao bi se do kraja života - zaključio je Vatutin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading