Marko Marinović novi trener košarkaša Borca iz Čačka!

Autor:

Sport

29.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačanski mediji objavili su nezvaničnu informaciju da će Marko Marinović biti novi trener košarkaša Borca! Kako saznajemo, iskusni plejmejker je u petak popodne došao u klub da bi razgovarao o nastavku saradnje kao igrač, a dobio je ponudu da postane – trener.

RepublikaFoto: instagram.com/kk_borac_cacak
KK Borac Čačak

Posle prespavane noći, Marinović je, nezvanično, prihvatio tu ponudu i u ponedeljak bi trebalo da bude i formalno predstavljen kao novi šef struke Borca.

Ranije se spekulisalo da su u kombinaciji za naslednika Jovice Arsića - Saša Ocokoljić, Vlade Lučić i mnogi drugi.

 Kako je precizirao mozzartsport , vođeni su ozbiljni pregovori sa Čačaninom Vladom Jovanovićem, bivšim trenerom Partizana, ali da je on odlučio da karijeru nastavi u inostranstvu.

Čelnici Borca pored pitanja trenera pozabavili su se i pitanjem dvorane. Na skupštini kluba doneta je odluka da dvorana pređe u vlasništvo grada kako bi se odradila rekonstrukcija hale. Projekat je skoro završen, a Borac će imati prioritet u dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading