Barkli otkrio neslavnu epizodu karijere: Bio sam mrtav pijan, uopšte ne znam kako sam odigrao tu utakmicu

Autor:

Sport

25.05.2020

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent me je nazvao i rekao da ću biti deo razmene sa Lejkersima. Bilo je to popodne pa sam sa prijateljima otišao na piće da proslavim. Ali zapravo me je zvao da mi kaže da dogovaraju transfer i da će me ponovo nazvati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čarls Barkli

Tako je proslavljeni as NBA lige Čarls Barkli (57) otkrio nepoznatu anegdotu iz karijere.

Barkli je od 1984. do 1992. igrao za Filadelfiju, a priznao je kako je 1992. godine jednu utakmicu igrao - pijan! Baš tada kad je slavio nesuđeni transfer u Los Anđeles.

- Tri sata kasnije, oko 15.30, agent me nazvao i rekao da su se 76 - ersi povukli iz dogovora. Bio sam pijan, a uveče smo igrali. Rekao sam mu 'Mora da se šališ, totalno sam pijan!' - ispričao je Barkli i zaključio:

- Uopšte se ne sećam kako sam odigrao tu utakmicu.

Barkli je na leto te godine prešao u Finiks Sanse, gde je bio do 1996., a potom je do 2000. igrao za Hjuston. Bio je MVP lige 1993., a karijeru je završio sa prosekom od 22,1 koša, 11,7 skokova i 3,9 asistencija po utakmici.

U dresu Sansa bio je veliki rival Džordanovih Bulsa, a postojala je i opcija da ga Čikago dovede, kako bi odigrao jednu sezonu sa Džordanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading