KOGA JE ŽELJKO GLEDAO U ATINI? Grobari maštaju, svi spominju samo jedno ime

Autor:

Sport

09.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc, smatraju navijači Partizana, u duelu Srbije i Grčke posmatrao Tomasa Vokapa, iskusnog plejmejkera Olimpijakosa, kojeg želi da dovede među crno-bele.

KOGA JE ŽELJKO GLEDAO U ATINI? Grobari maštaju, svi spominju samo jedno ime

Foto: Starsport

Željko Obradović je raspalio maštu navijača Partizana! Najtrofejniji košarkaški trener Evrope gotovo da je sklopio kockice i tim za narednu sezonu, ali prema mišljenju mnogih crno-belima nedostaju još po jedan plejmejker i centar. Ako je suditi na osnovu maštanja grobara, on je jedno rešenje već pronašao u Grčkoj.

 

 

Žoc je u utorak uveče bio u Atini i uživo gledao pobedu Srbije nad Grčkom na Akropolis kupu, a njegov povratak u Dvoranu mira i prijateljstva nije prošao nezapažen. Međutim, mnogi smatraju da Obradović u Atini nije puko evocirao uspomene i davao podršku izabranicima Svetislava Pešića, pa ni svom pleju Aleksi Avramoviću, već da je došao da na delu vidi potencijalno pojačanje.

Kako smatraju mnogi grobari u komentarima na Žocovu fotografiju iz OAKA arene, on je bacio oko na Tomasa Vokapa (30), nedavno naturalizovanog Amerikanca sa grčkim pasošem, odnosno iskusnog kreatora igre Olimpijakosa. U pitanju je plej koji je u Evroligi osim za crveno-bele iz Atine igrao i za Žalgiris. On je u Evropu došao 2017, jednu sezonu je proveo u Ludvigzburgu, zatim je prešao u redove slavnog litvanskog tima, a u Olimpijakos je od 2021.

Foto: Starsport

Tomas Vokap

Ono što bi moglo da pokvari računicu Partizanu, ili da ga skupo košta, je činjenica da je Vokap u aprilu produžio ugovor sa Olimpijakosom do 2027. Međutim, ne bi bilo iznenađenje da Obradović pronađe neko rešenje i da dovede u Humsku Vokapa, koji je minule sezone prosečno beležio 8,2 poena, 5,8 asistencija i 2,8 skokova uz 1,9 ukradenih lopti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading