GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Obradović OSTAJE bez velike ŽELJE!

Autor:

Sport

27.09.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otpala je i najmanja nada da će obući crno-beli dres.

GROBARIMA SE OVO NEĆE SVIDETI! Obradović OSTAJE bez velike ŽELJE!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Juče je održan medijski dan Evrolige, na kome je i Crvena zvezda Meridianbet predstavila nove dresove pred narednu sezonu.

Osim crveno-belih, medijima se obratio i Fenerbahče, tačnije generalni menadžer turskog tima Derja Janijer koji je komentarisao mnogo zanimljivih tema na konferenciji za novinare.

Među najvažnijim bio je status Nika Kalatesa, koji se više puta pominjao kao pojačanje Partizana.

- Na početku priprema i Bjelica i Kalates nisu bili deo našeg prvobitnog plana. Međutim, zbog povrede Raula Neta, okolnosti su se promenile i morali smo da pojačamo određene pozicije. Nik je bio pod ugovorom sa nama, a verovali smo u njegove sposobnosti, nadali smo se boljem rešenju za obe strane. Nakon toga su se uslovi promenili. Nik je trenutno deo našeg tima, ali ako okolnosti to zahtevaju, otvoreni smo za istraživanje drugih rešenja - rekao je Janijer.

Foto: Starsport

Nik Kalates

Prethodnih nedelja je EuroHoops tvrdio da iskusni Grk vrlo lako može da pojača tim Željka Obradovića. Klub iz Humske je, međutim, negirao takvu mogućnost, a direktor Fenera je samo "pečatirao" tvrdnje crno-belih. Zbog toga će grobari na dolazak Kalatesa morati da sačekaju neku drugu priliku.

Osvrnuo se Derja Janijer i na status Skotija Vilbekina, koji je suspendovan pet utakmica od strane KS Turske, jer je odbio prošlog leta da igra za nacionalni tim:

- Situacija Skotija Vilbekina je uporedna sa situacijom Šejna Larkina. Mi, kao klub, izdali smo saopštenje Bili smo u komunikaciji sa vlastima tokom leta kada je ova odluka doneta.Izrazili smo neslaganje sa presudom, koja uključuje suspenziju od 5 utakmica i novčanu kaznu. Tražili smo arbitražu i očekujemo odluku u roku od nedelju dana. Nadamo se da će se ova odluka poništiti - istakao je Janijer.

Ujedno, operativac Fenerbahčea je komentarisao i transfer Jama Madara iz Partizana u Istanbul, naglasivši da je klub iz Istanbula uradio sve po zakonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading