ILI ĆU BITI OVDE ILI NEĆU RADITI! Željko Obradović OBRADOVAO SVE GROBARE! Sada je JASNO gde će RADITI sledeće SEZONE!

Autor:

Sport

29.02.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih otklonio sve dileme.

ILI ĆU BITI OVDE ILI NEĆU RADITI! Željko Obradović OBRADOVAO SVE GROBARE! Sada je JASNO gde će RADITI sledeće SEZONE!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Efes u 27. kolu Evrolige rezultatom 100:90, a trener crno-belih Želimir Obradović odgovarao je na mnoga zanimljiva pitanja tokom konferencije za medije.

Jedno od njih se odnosilo na njegov ostanak na klupi regionalnog šampiona i da li je razmislio gde će nastaviti karijeru naredne sezone, budući da mu na kraju tekuće ističe ugovor.

- Sigurno da je za nas bila važna utakmica, imamo imperativ pobede na svakoj. Nosimo se sa tim kako znamo i umemo, probali smo i večeras. Reprezentativci su stigli na trening u sredu i uspeli da odradimo neke stvari i radostan sam zbog toga. Igrači su dali sve od sebe, imali su neverovatnu energiju. Sve to je velika satisfakcija za ono što smo danas odradili i čestitam mojim igračima – ovo je timska pobeda - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović je potvrdio da će voditi Partizan naredne sezone

Kako reagujete na doček navijača?

- Ja zaista više volim da pričam o utakmicama nego o sebi. Ponosan sam i srećan da su navijači izbacili tu parolu da sam jedan od njih. Ljudi su mi posle Kupa zvali i davali svaku vrstu podrške i nemam nikakvu dilemu šta je moja budućnost. Valjalo se zbog ovoga roditi i doživeti ovako nešto. Navijači su mi snaga, oni su mi najbitniji i to je snaga kluba. Ili ću biti ovde ili neću raditi ovaj posao - istakao je Željko Obradović.

Partizan u 28. rundi gostuje Olimpiji u Milanu, a taj meč se igra 8. marta od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading